ALAREX FORDELE

Kontrolcentral

Kontrolcentral

Kontrolcentralen er godkendt af politiet til at overvåge alarmsystemer i private hjem. Godkendelsen giver autorisation til, at kontrolcentralen kan videregive verificerede alarminformationer til politiet og brandvæsnet, således de kan og vil rykke hurtigt ud til dit hjem.

Fordele ved politigodkendt kontrolcentral:


Indbrudssikring:
 Når en tyverialarm aktiveres og sender besked til kontrolcentralen, kan alarmoperatøren gennemgå billeder, hvis der er installeret fotodetektorer i dit hjem. Det giver mulighed for hurtigt at konstatere om der er et igangværende indbrud eller brand i huset. Når alarmoperatøren har verificeret, at der ikke er tale om en falsk alarm, kan han/hun straks tilkalde politiet eller brandvæsenet. Med kontrolcentralen slipper du for altid at bekymre dig om at være klar til at ringe 112, hvis der opstår indbrud eller brand i dit hjem. Det giver dig ro og tryghed, når du f.eks. er på ferie, sover, sidder i møde eller kører på motorvejen. Med kontrolcentral behøver du ikke altid at være på vagt. Det er Alarex og kontrolcentralen i stedet.

Hurtig reaktion:
  Kontrolencentralen sidder altid klar 24/7 til at passe på dit hjem. Kontrolcentralen handler hurtigt, når de modtager et alarmsignal fra dit hjem. De orienterer brandvæsen og politi, hvis det er nødvendigt. Du kan derfor være helt sikker på, at der hele døgnet rundt er nogen, der passer på hjemmet og de personer, der måtte være hjemme.

Årlig kontrol:
  Politiet fører årlig kontrol med kontrolcentraler, hvilket sikrer, at kontrolcentralen altid lever op til alle krav vedr. krav til personale, driften og beskyttelse af selve kontrolcentralen.
Mennesker

Vagtudrykning

Alarex vagtabonnement inkluderer vagtudkørsel.

Vagtens primære formål er at begrænse den tid, en indbrudstyv har til rådighed, samt at vurdere hvilke tiltag, der skal foretages for at sikre stedet igen.
Ved indbrud sikrer vagten stedet og sørger for at politiet bliver underrettet. Vagten sørger også for afdækning eller midlertidig reparation af skader. Vagten forlader ikke stedet før boligen igen er sikret. Vagten lægger en rapport på stedet, således du kan se, hvilke tiltag der er foretaget.
Alarex tilbyder denne service i samarbejde med vagtfirmaer, som er ISO 9001:2015 certificeret, autoriseret og godkendt af politiet samt medlem af vagt- og sikkerhedsbranchen.
Mennesker

Næralarm

“Tyvens største frygt er at blive set og senere genkendt”
         - undersøgelse fra det Kriminal Præventive Råd

Alarex næralarm sætter tyven under maksimalt press ved at aktivere op til 30 vagter, som bor tæt på dig - nemlig dine naboer og husstande indenfor en radius af 200 m - 6 km. Afstanden afhænger af, om du bor i byen eller på landet
Det er ikke meningen, at naboer skal gribe ind overfor indbrudstyven. De skal blot observere, derfor kalder vi dem for observanter.
Det er meget let at blive observant og dermed modtage sms besked ved indbrud i nærområdet. Man skal blot indtaste navn, adresse og mobilnr. her på hjemmesiden for at være med.
Alarmnetværket vil bestå af folk i nærområdet, som du kender, men der vil sandsynligvis også være mennesker, som du ikke kender. Du kan sammenligne Alarex næralarm med en kraftig udendørs sirene, som alarmerer folk i nærområdet. Alarex alarmbesked er dog lydløs og angiver den præcise adresse på indbrudsstedet.
Mennesker
Spar Penge

Spar Penge

Alarex tilbyder sikkerhedsløsninger til markedets absolut skarpeste priser.

Du vil sandsynligvis kunne spare 4.000 kr. pr. år ved at vælge et Alarex alarmabonnement med vagtudkørsel frem for et af konkurrenternes produkter. Over 10 år giver det en besparelse på minimum 40.000 kr.
Mennesker

Dusør

Ved indbrud alarmeres nærområdet med sms alarmbesked. Beskeden angiver adressen på indbrudsstedet, og at der er dusør på 2.000 kr. for observationer, som fører til anholdelse af tyven.

Alarex alarmmærker angiver, at der er dusør på tyven. Det skaber frygt hos tyven, og han vil sandsynligvis vælge at begå indbrud et andet sted.

Du kan læse nærmere om udbetaling af dusør
her
.
Observanter

Observanter

Et stort netværk af observanter beskytter effektivt dit nærområde mod indbrud. Netværket skræmmer tyven væk, da op til 30 personer i nærområdet kan modtage sms alarmbesked ved indbrud.

Observanternes opgave er at indberette observationer til politiet via Alarex hjemmeside.

Det er let at opbygge et stærkt netværk af observanter. For at blive observant skal man blot indtaste navn, adresse, mobilnr. og mailadresse (
tilmeld her
). Det er 100% gratis.

Mange observanter gør det svært for tyven at begå indbrud uden at blive set. Tyven parkerer ofte på en nabovej til indbrudsstedet for at komme væk ubemærket, hvis politi eller vagt ankommer hurtigt. Med Alarex næralarm risikerer tyven, at en observant har noteret flugtbilens nummerplade, selvom han har parkeret i god afstand fra indbrudsstedet.
Mennesker

På landet og i sommerhusområder

Alarex næralarm giver markedets bedst mulige sikring af ejendomme i land -og sommerhusområder. Næralarmen virker meget mere afskrækkende og effektiv end traditionelle alarmsystemer, fordi chancerne for vidner til et indbrud er markant forøget.

I land -og sommerhusområder vil Alarex sms alarmbeskeder blive udsendt i stor radius fra indbrudsstedet. Det betyder, at tyven får svært ved at komme væk uset, da der ofte er få veje væk og mindre trafik på vejene. De få biler, som kommer kørende, vil få meget opmærksomhed fra observanter, når de netop har modtaget en sms alarmbesked. I sms beskeden fremgår adressen på indbrudsstedet.
Levering

Vi leverer og installerer

Køb en alarmpakke her hos os, hvis du ønsker at komme let i gang med at sikre dit hjem. Vi gør det nemt for dig - Vi leverer og installerer alarmpakken hjemme hos dig

Alarex er en professionel AIA certificeret alarminstallatørvirksomhed og besidder dermed stor viden omkring alarmsystemer. Alarex opfylder forsikringskravene til at kunne levere og montere alarmsystemer til erhvervsvirksomheder. Alarex viden sikrer, at du får opsat din tyverialarm på bedst tænkelige måde i dit hjem.

Du er selvfølgelig også velkommen til selv at opsætte din tyverialarm, så sparer du penge i forbindelse med installationen.

TYVERIALARM

VAGTORDNING

NÆRALARM

OBSERVANT

OM ALAREX

KONTAKT

ALAREX
PERSONDATAPOLITIK | VILKÅR | OM COOKIES | KONTAKT | OM ALAREX