OM
ALAREXAlarex er dit professionelle AIA installatør- og sikkerhedsfirma, som er autoriseret af danske myndigheder til at drive vagtvirksomhed.

Alarex er ISO 9001 certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen. Det sikrer dig, at kvalitet og faglighed hos Alarex dokumenteres og er i konstant fokus. Med jævnlige kontrolbesøg bliver Alarex personale og forretningsgange undersøgt, om de lever op til alle krav fra Rigspolitiet, SikkerhedsBranchen og F&P.

Alarex er registreret som forsikringsgodkent AIA installatør hos F&P - Reg. nr. 212.2993.

Alt vagtudkørsel foretages i samarbejde med ISO certificerede vagtfirmaer. Hos Alarex kan dit alarmsystem blive opkoblet til døgnbemandet kontrolcentral, Rednings-Ringen A/S, med deraf fordele.

Alarex tilbyder private husstande og erhvervsvirksomheder nye smarte alarmløsninger til stærkt konkurrencedygtige priser. Hos Alarex kan man vælge mellem 2 meget populære alarmsystemer og hertil tegne et alarmabonnement, som indbefatter vagtudkørsel, næralarm og dusør på tyven.

Alarex ønsker altid at yde en kompetent og ærlig kunderådgivning. Hos Alarex kan du altid forvente en god og venlig behandling. Prisen på vores alarmabonnement er ikke hemmelig, og vi binder dig ikke op på et alarmsystem og abonnement, som er dyrt og svært at komme ud af.

Udviklingen af Alarex innovative alarmhåndtering er sket med støtte fra Innovationsfonden i Danmark. Innovationsfonden investerer i virksomheder og forskere, der skaber værdi for Danmark og nye løsninger på samfundets største udfordringer. Fonden understøtter udviklingen af ny viden og teknologi, der fører til styrkelse af forskning og innovative løsninger til gavn for vækst og beskæftigelse i Danmark.

Alarex særlige alarmsignalbehandling er patentansøgt.
Logo Sikkerhedsbranchen
Iso 9001 logo
Alarex ApS
8600 Silkeborg
Tlf. 30 145 000
info@alarex.com
CVR-nr. 43279440

TYVERIALARM

VAGTORDNING

NÆRALARM

OBSERVANT

OM ALAREX

KONTAKT

ALAREX
PERSONDATAPOLITIK | VILKÅR | OM COOKIES | KONTAKT | OM ALAREX