EFFEKTIV ALARM TIL LANDEJENDOMME

Alarex tilbyder markedets bedst mulige sikring af landejendomme med næralarm, vagtudkørsel og dusør.

Alarex næralarm sætter tyven under maksimalt pres ved at aktivere op til 30 vagter, som bor tæt på dig - nemlig dine naboer og beboere indenfor en radius af op til 6 km. Det er ikke meningen at folk i nærområdet skal gribe ind overfor indbrudstyven. De skal blot observere, derfor kalder vi dem for observanter.
Det er meget let at blive observant og dermed modtage sms besked ved indbrud i nærområdet. Man skal blot indtaste navn, adresse og mobiltelefonnummer her på hjemmesiden for at være med.

Via link til et kort i sms alarmbeskeden kan man let se hvilken ejendom, som har indbrud.

Bor du i stor afstand fra andre og er du utryg ved at være alene ? Alarex næralarm giver dig øget trykhed, fordi du hurtigt kan alarmere nærområdet.

alarm image
alarm image

VAGTUDKØRSEL

Udover Alarex næralarm får du også vagtudkørsel til en stærk konkurrencedygtig pris. Vagtens primære formål er at begrænse den tid en indbrudstyv har til rådighed. Ved indbrud sikrer vagten stedet og sørger for at politiet bliver underrettet. Vagten sørger også for afdækning eller midlertidig reparation af skader. Vagten forlader ikke stedet før boligen igen er sikret. Vagten lægger en rapport på stedet, således du kan se, hvilke tiltag der er foretaget.

Alarex tilbyder denne service i samarbejde med forskellige vagtfirmaer, som alle er ISO 9001:2015 certificeret, autoriseret og godkendt af politiet samt medlem af vagt- og sikkerhedsbranchen.


TYVERIALARM

VAGTORDNING

NÆRALARM

OBSERVANT

OM ALAREX

KONTAKT

ALAREX
PERSONDATAPOLITIK | VILKÅR | OM COOKIES | KONTAKT | OM ALAREX