EFFEKTIV ALARM TIL LEJLIGHEDER

Alarex tilbyder den bedst mulige sikring af lejligheder med næralarm, vagtudkørsel og dusør.

Alarex næralarm sætter tyven under maksimalt pres ved at aktivere op til 30 vagter, som bor tæt på dig - nemlig dine naboer og beboere indenfor en radius af op til 500 m. Det er ikke meningen at folk i nærområdet skal gribe ind overfor indbrudstyven. De skal blot observere, derfor kalder vi dem for observanter.
Det er meget let at blive observant og dermed modtage sms besked ved indbrud i nærområdet. Man skal blot indtaste navn, adresse og mobiltelefonnummer her på hjemmesiden for at være med. Det er 100% gratis at blive observant.

Alarmnetværket af observanter vil bestå af folk i nærområdet, som du kender, men der vil sandsynligvis også være mennesker, som du ikke kender. Du kan sammenligne Alarex næralarm med en kraftig udendørs sirene, som alarmerer folk i nærområdet. Alarex sms alarmbesked er dog lydløs og angiver via link til kort den præcise adresse på indbrudsstedet.

Alarex alarmabonnement inkluderer vagtudkørsel, næralarm og en dusør på 2.000 kr for observationer, som fører til anholdelse af tyven. Hertil får du alarmmærkater med dusørangivelse, hvilket vil skæmme de fleste tyve væk.

VAGTUDKØRSEL

Hos Alarex får du vagtudkørsel til en stærk konkurrencedygtig pris. Vagtens primære formål er at begrænse den tid en indbrudstyv har til rådighed. Ved indbrud sikrer vagten stedet og sørger for at politiet bliver underrettet. Vagten sørger også for afdækning eller midlertidig reparation af skader. Vagten forlader ikke stedet før boligen igen er sikret. Vagten lægger en rapport på stedet, således du kan se, hvilke tiltag der er foretaget.

Alarex tilbyder denne service i samarbejde med forskellige vagtfirmaer, som alle er ISO 9001:2015 certificeret, autoriseret og godkendt af politiet samt medlem af vagt- og sikkerhedsbranchen.


TYVERIALARM

VAGTORDNING

NÆRALARM

OBSERVANT

OM ALAREX

KONTAKT

ALAREX
PERSONDATAPOLITIK | VILKÅR | OM COOKIES | KONTAKT | OM ALAREX