EFFEKTIV ALARM TIL HUSET

Alarex tilbyder bedst mulige sikring af dit hus med næralarm og vagtudkørsel. Alarex næralarm virker mere skræmmende på tyven end traditionelle alarmsystemer, fordi chancerne for vidner til et indbrud er markant forøget.

Alarex næralarm sætter tyven under maksimalt press ved at aktivere op til 30 vagter, som bor tæt på dig - nemlig dine naboer og husstande indenfor en radius af 200 m til 5 km. Afstanden afhænger af om du bor i byen eller på landet.
Det er ikke meningen at naboerne skal gribe ind overfor indbrudstyven. De skal blot observere, derfor kalder vi dem for observanter.
Det er meget let at blive observant og dermed modtage sms besked ved indbrud i nærområdet. Man skal blot indtaste navn, adresse og mobilnr. her på hjemmesiden for at være med.
Med dit alarmsystem tilkoblet Alarex vil folk i dit nærområde modtage sms alarmbesked ved indbrud. Alarmnetværket vil bestå af folk, som du kender, men der vil sandsynligvis også være mennesker, som du ikke kender. Du kan sammenligne Alarex næralarm med en kraftig udendørs sirene, som alarmerer folk i nærområdet i stor afstand. Alarex sms alarmbesked er dog lydløs, skræmmer ikke børn og angiver den præcise adresse på indbrudsstedet.

VAGTUDKØRSEL

Udover Alarex næralarm får du også vagtudkørsel til en stærk konkurrencedygtig pris. Vagtens primære formål er at begrænse den tid en indbrudstyv har til rådighed. Ved indbrud sikrer vagten stedet og sørger for at politiet bliver underrettet. Vagten sørger også for afdækning eller midlertidig reparation af skader. Vagten forlader ikke stedet før boligen igen er sikret. Vagten lægger en rapport på stedet, således du kan se, hvilke tiltag der er foretaget.

Alarex tilbyder denne service i samarbejde med forskellige vagtfirmaer, som alle er ISO 9001:2015 certificeret, autoriseret og godkendt af politiet samt medlem af vagt- og sikkerhedsbranchen.


TYVERIALARM

VAGTORDNING

NÆRALARM

OBSERVANT

OM ALAREX

KONTAKT

ALAREX
PERSONDATAPOLITIK | VILKÅR | OM COOKIES | KONTAKT | OM ALAREX